iwa - komentarze |
![]() Ogłaszam konkurs na najpiekniejszy wiersz wiersze prosze składać pod tym komentem. Trzy pierwsze miejsca bedą wypisane na moim blogu(napisze:właściciela wiersz oraz gratulacje). Zgłaszajcie sie!!! Ps. Tematyka miłosna. ![]() |
|
Tak napisali inni: |
20.02.2005 :: 18:13 :: sky-te.pai.net.pl wiersze oto jeden z moich wierszy:Miłość Miłość Jest to kwiat kwitnącej róży, Miłość Dom który oparł się burzy, Miłość Pełna smutku i boleści, Miłość W której dobro się mieści, Miłość Jakiś grosik dla żebraka, Miłość Ziarnko dla głodnego ptaka, Miłość Gwiazd na niebie tysiące, Miłość Serce płonące. Więc czym naprawdę jest MIŁOŚĆ? Może tylko krótką chwilą, Która szybko przemija... Mój blog to wiersze.talk.pl Pozdrawiam |
20.02.2005 :: 14:49 :: rtr.straszyn.jpk.pl Miłość wiele znaczy... Dla Ciebie jest jak kwiat... Mozna kochac wielu... Lecz prawdziwie tylko raz... Przecież nie tak mialo być Ja chyba zwariowałam z tobą oszałeś ze mną ty zbudziłeś mnie w środku dnia i teraz nigdy więcej nie chcę nie chcę nigdy więcej już nie chcż spać... to zakochani do nas przychodzą znów powietrza takie pełne oczy takie pełne serca takie pełne pełne śladów ich stóp zakochani zaczarowani bardzo powoli w nas budzą sią zakochani zaczarowani powietrza takie pełne dłonie takie pełne serca takie pełne pełne ciebie chce miec |
20.02.2005 :: 13:06 :: user10.16.udn.pl Kiedyś znałem wiele wierszy ale dziś pamiętam tylko ten: Kochać a lubić to wielka różnica. Sercem sie kocha a duszą zachwyca. Duszą zachwycać można każdego, lecz sercem kochać tylko jednego |
Talk.pl :: Wróć |